innovaties-lego

Dienstverlening

Professional services
Wilt u meer efficiency in uw huisartsenpraktijk of bent u op zoek naar een oplossing voor uw specifieke situatie? Van advies tot implementatie en van de juiste oplossing tot gerichte trainingen: onze ervaren consultants helpen u graag verder om de beste zorg voor uw patiënten mogelijk te maken.

PharmaPartners biedt u een professioneel opleidingsaanbod. Op diverse cursuslocaties verspreid door het land kunt u deelnemen aan verschillende klassikale cursussen. Onder begeleiding van een ervaren trainer met praktijkervaring verdiept u zich in specifieke aspecten van onze oplossingen. U krijgt theorie, tips en trucs aangereikt en er is volop ruimte om te oefenen. Wilt u liever met het gehele team aan de slag? Een training op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Advies op maat

Ons team is altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Naast ons standaardpakket van diensten, leveren wij ook advies op maat. Denk daarbij aan een op maat gemaakte training of een specifieke data-extractie om meer inzicht te creëren in de financiële stromen in uw huisartsenpraktijk. Kortom denkt u dat er iets beter kan in uw huisartsenpraktijk? Samen met u zoeken wij naar een oplossing die bij u past! Aarzel niet en neem contact met ons op.

Direct contact met de juiste afdeling?

Onze verschillende professional services teams staan u graag te woord.

Direct contact met onze consultants

We helpen u graag! Hieronder vindt u een overzicht van onze consultants.

Contact
Download ""