Cursus webinar

Promotiematerialen Digitaal Factureren

De overstap van papieren facturen naar digitale facturen brengt veranderingen met zich mee, zowel voor de apotheek als voor de patiënt. Het is daarom van belang om uw patiënten tijdig te informeren dat zij facturen digitaal zullen gaan ontvangen, mits een mobiel telefoonnummer en  e-mailadres bekend is in Pharmacom.

Om u hierin te ondersteunen hebben wij een digitaal promotiepakket voor u samengesteld. Dit pakket bestaat uit posters die u kunt ophangen in de apotheek en flyers die u kunt delen met uw patiënten.

Promotiepakket Digitaal Factureren

Wenst u bedrukte flyers en posters te bestellen, lever dan onderstaande drukbestanden aan bij uw plaatselijke drukker of neem contact op met Q-Promotions.  Q-Promotions beschikt over de juiste drukbestanden. De kosten voor het drukken en bijbestellen van deze materialen bij uw drukker of Q-Promotions zijn voor eigen rekening. Naast de drukbestanden ontvangt u pdf-bestanden van de promotiematerialen, zodat u deze ook digitaal kunt aanleveren en delen met uw patiënten.

Wilt u de promotiematerialen bestellen bij Q-Promotions, vraag dan een offerte aan via jeroen@q-promotions.nl. Vermeld in uw mail promotiematerialen Digitaal Factureren PharmaPartners en geef aan hoeveel exemplaren u wilt laten drukken.

Digitaal briefpapier

U kunt straks uw digitale facturen personaliseren door het gebruik van digitaal briefpapier. In de bijlage vindt u een voorbeeldfactuur met PharmaPartners briefpapier en een factuur-template. U ziet dat u de header en footer van de factuur aan kunt passen naar uw wensen, bijvoorbeeld met het logo van de apotheek en betalingsgegevens. Houd hierbij rekening met de gegeven afmetingen. De ruimte die overblijft op de pagina is gereserveerd voor Pharmacom om de factuurinformatie te plaatsen. In de module Digitaal Factureren wordt het mogelijk om dit digitale briefpapier te uploaden, dit dient te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het bestandsformaat is .svg
  • De maximumgrootte is 500 KB
  • De tekst dient omgezet te worden naar lettercontouren

Ter voorbereiding op het digitaal versturen van uw facturen, kunt u uw digitale briefpapier al ontwerpen of laten ontwerpen. Laat u het briefpapier door  uw plaatselijk drukker ontwerpen dan kunt u het bestand digitale factuur template  meesturen. Het  is ook mogelijk om uw briefpapier te laten omzetten naar een SVG-bestand door Q-Promotions.  De kosten voor het omzetten van uw briefpapier bij Q-Promotions zijn eenmalig €37,50 exclusief BTW (prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen).

Wilt u gebruik maken van het aanbod van Q-Promotions, neem dan contact op met Jeroen Brouwers via jeroen@q-promotions.nl en vermeld in uw mail omzetten van .svg bestand Digitaal Factureren PharmaPartners.  Lever daarnaast een PDF-bestand van uw briefpapier en een EPS van uw logo en eventuele kop en voettekst in juiste lettertype en kleur aan.

Instructievideo

Vanuit ervaringen weten we dat het voor patiënten lastig kan zijn om hun digitale factuur terug te vinden op een tablet of mobiele telefoon, nadat deze gedownload is. Om uw patiënten hierin te ondersteunen stellen we een instructievideo beschikbaar. Deze kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw website en/of tonen op de wachtkamerschermen in uw apotheek.

Instructievideo Digitaal facturen ontvangen (mp4)

 

 

Contact

  • Heeft u een vraag over uw applicatie? Ga dan naar het klantportaal.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""