Visie-missie

Talent Engagement Program: aandacht voor ieders unieke talent

PharmaPartners staat bekend als een IT-bedrijf met veel ontwikkel- en carrièremogelijkheden. Wij beschouwen onze medewerkers als het ware bedrijfskapitaal en gaan voor de lange termijn relatie. Daarom investeren wij graag in de persoonlijke groei van medewerkers, met oog voor ieders unieke talent.

Waar ligt jouw kracht? Wat zijn je valkuilen? Hoe kom je over op collega’s? Het Talent Engagement Program, dat PharmaPartners aanbiedt in samenwerking met United Talent, is gericht op bewustwording, zelfontplooiing en talentontwikkeling. Talent Engagement is geen schriftelijke kant-en-klaar-cursus, maar een levendige, persoonsgerichte training met individueel geformuleerde leerdoelen. De setting is vertrouwelijk met maximaal tien deelnemers.

Elk jaar worden geschikte kandidaten uitgenodigd om deel te nemen aan dit programma. Behoor jij tot één van de deelnemers? Dan bepaal je samen met je manager en trainer een persoonlijk leerdoel. Dat kan variëren van ‘Hoe zet ik mijn talent in?’ tot ‘Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?’ of ‘Hoe breng ik mijn ideeën overtuigend de wereld in.’

Talent Engagement heeft een hoog fun-gehalte en brengt mensen in beweging met een lach en een traan. Deelnemers gaan zichzelf bijvoorbeeld beter zien door de ogen van een ‘Levende Spiegel’, gespeeld door een professionele acteur. Vechtkunst wordt ingezet als metafoor om meer te leren over de manier waarop je communiceert en overkomt op anderen. Andere onderdelen zijn praktijkcases met acteurs.

De bedoeling is dat je aan het eind van het programma beter weet wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en wat je daar komend jaar zelf graag mee wilt doen. In een afrondend gesprek worden concrete afspraken gemaakt over hoe PharmaPartners daarbij kan ondersteunen. Want PharmaPartners helpt graag om jouw talent maximaal tot bloei te laten komen en je dromen en ambities waar te maken.

PharmaPartners biedt ook een Leadership Development Program, waarin mensen de kans krijgen om te ontdekken of ze de ambitie en skills hebben om leider te worden. 

Download ""