Pharmacom Track & Trace

Raak nooit meer medicatie kwijt en informeer patiënten over klaargemaakte recepten met de module Pharmacom Track & Trace
De module Pharmcom Track & Trace van PharmaPartners toont de exacte locatie van recepten in uw vertrouwde Pharmacom-omgeving. In de module geeft u elk schap en elke la van de apotheek een code. Zo ziet u direct in het systeem waar medicatie opgeborgen is. En dankzij de geïntegreerde receptstatussen uit de module Digitaal Recept, informeert u patiënten tijdig over de voortgang van de bestelling. Berichten aan patiënten kunt u op maat aanpassen. Met de module Pharmacom Track & Trace staat alle receptinformatie overzichtelijk in Pharmacom.

In de Pharmacom Track & Trace Module van PharmaPartners geeft u elk schap en elke la van de apotheek een unieke code. Als een patiënt aan de balie komt voor de medicatie-uitgifte, ziet u in een oogopslag waar de medicatie opgeborgen is. Daarmee bespaart u tijd, voorkomt u de uitgifte van verkeerde of onvolledige recepten en werkt u efficiënter.

Geïntegreerd met Digitaal Recept

De module Digitaal Recept brengt de status van een recept digitaal in beeld. Daarnaast maakt u eenvoudig digitale notities bij recepten en kunt u risicorecepten vlot digitaal laten controleren door een collega. Dankzij de integratie tussen de modules Digitaal Recept en Pharmacom Track & Trace ziet u de status en locatie van een recept in een oogopslag. Daardoor kunt u patiënten tijdig berichten over de voortgang. U beschikt dus over één vaste plaats in Pharmacom voor al uw receptinformatie.

Communicatie op maat

De nieuwste update van de module Pharmacom Track & Trace maakt het mogelijk berichten naar patiënten aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van de openingstijden, contactgegevens en het adres van de apotheek. Ook biedt PharmaPartners de mogelijkheid om zelf het medium te kiezen. Denk aan e-mails, berichten via de app en MijnGezondheid.net of sms.

  • Voorkom fouten
  • Alle informatie in één overzicht
  • Geïntegreerd met statussen module Digitaal Recept
  • Werkt efficiënter
  • Communicatie op maat

Lees meer over de module

Bent u benieuwd naar wat uw collega-apotheker vindt van deze module? Lees dan het verhaal van Medsen Apotheken, de apotheek die als een van de eerste de module Pharmacom Track & Trace uitprobeerde.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de module Pharmacom Track & Trace! Dan kunt u deze stellen via onderstaande button.

Stel uw vraag direct!
Download ""