Hand vliegtuigje

Werken bij PharmaPartners

Met je hoofd in de ICT en je hart in de zorg
Onze ICT-oplossingen hebben direct invloed op de kwaliteit van de eerstelijnszorg in Nederland. Dat is een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid die ons werk alleen maar extra aantrekkelijk en relevant maakt. Als medewerker van PharmaPartners draag je echt iets bij om de zorg voor patiënten te verbeteren. Zo maken we bijvoorbeeld ICT-oplossingen die de medicatieveiligheid vergroten. En zorgen wij ervoor dat patiënten overal en op ieder moment hun eigen medische dossier digitaal kunnen inzien. Met huisartsen, apothekers en zorgbestuurders bespreken we continu wat goed gaat, wat beter kan en welke wensen er leven. Bij PharmaPartners is affiniteit met ICT een pré. Nóg belangrijker is een hart dat sneller gaat kloppen van innovaties in de zorg.

Werken bij PharmaPartners

PharmaPartners is een dynamisch ICT-bedrijf in de zorg. Wij ontwikkelen en beheren al veertig jaar  ICT-systemen die zorgverleners op een veilige manier onderling en met de patiënt verbinden. Ons doel is om de gezondheidszorg in Nederland verder te verbeteren en voor iedereen toegankelijk te houden. Daarvoor werken we elke dag nauw samen met onze klanten: huisartsen, apothekers, medisch specialisten en zorggroepen.

Familiebedrijf

Op ons hoofdkantoor in Oosterhout werken ruim 200 mensen. Van oorsprong is PharmaPartners  een familiebedrijf en dat is nog altijd merkbaar aan de open bedrijfscultuur. Onze organisatie is overzichtelijk en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en een sterk gevoel van saamhorigheid.

Kernwaarden

In verschillende hechte teams werken medewerkers samen vanuit de gedeelde kernwaarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Eigenschappen die hard nodig zijn om de gezondheidszorg verder vooruit te brengen. PharmaPartners is resultaatgericht en stelt duidelijke doelen op medewerkersniveau. Daar stellen wij een mooi salaris tegenover met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling

PharmaPartners gaat voor de lange termijn relatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen. We  doen er alles aan om elke functie afwisselend en uitdagend te houden. Via individuele trainingen en coaching krijgen onze mensen de kans om hun dromen en ambities waar te maken.

Elke medewerker heeft een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast nodigen we jaarlijks een aantal medewerkers uit om deel te nemen aan een van onze twee opleidingsprogramma’s. Het Talent Engagement Program is gericht op persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Het Leadership Development Program onderzoekt of deelnemers zich kunnen en willen ontplooien tot een van onze inspirerende, toekomstige leiders.

Carrièremogelijkheden zijn er genoeg, want PharmaPartners is een bedrijf dat sterk groeit. We hebben continu nieuwe talenten en leidinggevenden nodig om ons bedrijf aan te sturen en de gezondheidszorg in Nederland te verbeteren.

Kom jij ons versterken?

Laten we praten! Word jij ook enthousiast van werken bij PharmaPartners? En wil je werken met je hoofd in de ICT en je hart in de zorg? Reageer dan op onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Neem contact met ons op via recruitment@pharmapartners.nl.

Meer over ons
  • Duidelijke doelen op medewerkersniveau.

  • Mogelijkheid om persoonlijke talenten te ontwikkelen.

  • Open bedrijfscultuur, informele sfeer en sterk gevoel van saamhorigheid.

Download ""