Werken bij PharmaPartners

Met je hoofd in de ICT en je hart in de zorg
PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten, geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties en patiënten. Samenwerken is de basis van het bedrijf en waardecreatie voor de klanten staat volledig centraal bij de ontwikkeling van haar IT-oplossingen.

Met innovatieve ontwikkelingen dragen de PharmaPartners collega’s bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg. PharmaPartners maakt deel uit van Total Specific Solutions, het Europese onderdeel van het wereldwijd opererende Constellation Software Incorporated (CSI). Met 85.000 klanten verdeeld over 100 landen is CSI een wereldwijde aanbieder van enterprise software oplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. Bij PharmaPartners maak jij het verschil in de wereld van de mensgerichte zorg-IT.

Medewerkers zijn trots om bij PharmaPartners te werken. Deze trots is bevestigd door het Computable ‘Beste werkgever 2016’ waar PharmaPartners een tweede plaats heeft behaald.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantie-uitkering, een uitstekend pensioen, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra vrije dagen te kopen. Ook je persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom hebben wij een opleidingsbudget voor individuele trainingen, coaching, e-learning en maatwerk trainingen. Niet alleen voor je persoonlijke ontwikkeling maar ook voor team ontwikkelingen. Je werkt met de nieuwste technologieën in een omgeving waar veel ruimte is voor vernieuwing. Daarnaast bieden we voldoende mogelijkheden tot zelfontplooiing in de vorm van coaching en opleiding.

Kernwaarden

Ruim 200 medewerkers binnen PharmaPartners en 1800 binnen Total Specific Solutions denken en werken volgens gezamenlijke kernwaarden.

Toegewijd

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding laat zien dat wij ons op een duurzame wijze verbinden met onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel. Deze ‘whatever it takes’- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met ‘best in class’-oplossingen voor de klant.

Ondernemend

Onze grote betrokkenheid bij de klant en bij de wereld waarbinnen onze klant opereert, maakt dat we oplossingen ontwikkelen voor nu, maar ook voor straks. We geven antwoord op (nog) niet-gestelde vragen. Zijn pro-actief, nemen initiatief en onderscheiden ons op basis van kennis en resultaten. Het ondernemerschap kenmerkt zich verder door een relatiegerichte houding, doorzettingsvermogen en pragmatisme.

Vooruitstrevend

We weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. Kennis zien we als de basis voor toekomstig succes. Daarom houden we ons vizier gericht op de toekomst en zijn we altijd voorbereid op ‘the next big thing’. Zo helpen we onze klanten bij hun ambities om in te spelen op de wensen en behoeften van hun klanten.

Herken je jezelf in deze waarden? Reageer dan op onze eventuele openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Meer over ons
  • Een bedrijf met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing met focus op groei.

  • Actief in een markt die voor forse uitdagingen staat.

  • Domeinkennis kampioen binnen de eerstelijnszorg.

  • Focus op talent- en kennisontwikkeling van haar medewerkers.

  • Overzichtelijke informele organisatie, met sterke team-, marktklantfocus.

  • Duidelijke doelen, duidelijke wederzijdse verwachtingen en faire beloning staan centraal.

Stagiaires & Afstudeerders - PharmaPartners

Ben je opzoek naar een uitdagende stageplaats of afstudeeropdracht dan ben je bij PharmaPartners aan het goede adres. Wij hebben altijd de beschikking over interessante opdrachten op het gebied van Gezondheidszorg en ICT. Dus wil je al ervaring opdoen neem dan contact met ons op.

Customer Care Specialist - Farmacie (fulltime)

Als Customer Care Specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als via het online klantportaal

Junior Java Developer - Huisartsenzorg (32-40 uur)

Als Junior Developer ga je werken in een Scrum team van gedreven Analisten, Ontwikkelaars en Testers. Je ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert je eigen oplossingen en tevens ben je de sparringpartner in het totale team.

Junior Java Developer - Farmacie (32 -40 uur)

Voor ons snel groeiende team zoeken wij enthousiaste developers die een can do mentaliteit hebben. De uitdagingen in de projecten zijn gaaf, jij kan hier het verschil in maken.

Medior Java Developer - Huisartsenzorg (fulltime)

Als Medior Java Developer ga je werken in een Scrum team van gedreven Analisten, Ontwikkelaars en Testers. Je ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert je eigen oplossingen en tevens ben je de sparringpartner in het totale team.

Customer Support Specialist - Huisartsenzorg (fulltime)

Als Customer Support Specialist ben je het eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als via het portaal, voor de klanten die gebruik maken van onze software. Je lost eerste- en tweedelijns klantvragen op door deze te analyseren, door te vragen en (creatieve) oplossingen te bedenken.

6 Vacatures gevonden
" Kom jij onze organisatie versterken?
Meike de Leeuw HR Adviseur