Hand vliegtuigje

Werken bij PharmaPartners

Met je hoofd in de ICT en je hart in de zorg
PharmaPartners is een organisatie met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing met focus op groei. We zijn actief in een markt die voor forse uitdagingen staat en zijn domeinkennis kampioen binnen de eerstelijnszorg. We hebben een duidelijke focus op talent- en kennisontwikkeling van onze medewerkers. Onze organisatie is overzichtelijk en informeel, met een sterke team- en marktklantfocus. Duidelijke doelen, duidelijke wederzijdse verwachtingen en faire beloning staan centraal.

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten, geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties en patiënten. Samenwerken is de basis van het bedrijf en waardecreatie voor de klanten staat volledig centraal bij de ontwikkeling van haar IT-oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantie-uitkering, een uitstekend pensioen, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra vrije dagen te kopen. Ook je persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom hebben wij een opleidingsbudget voor individuele trainingen, coaching, e-learning en maatwerk trainingen. Niet alleen voor je persoonlijke ontwikkeling maar ook voor team ontwikkelingen. Je werkt met de nieuwste technologieën in een omgeving waar veel ruimte is voor vernieuwing. Daarnaast bieden we voldoende mogelijkheden tot zelfontplooiing in de vorm van coaching en opleiding.

Kernwaarden

Ruim 200 medewerkers binnen PharmaPartners en 1800 binnen Total Specific Solutions denken en werken volgens de gezamenlijke kernwaarden toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Herken je jezelf in deze waarden? Reageer dan op onze eventuele openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Meer over ons
  • Een bedrijf met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing met focus op groei.

  • Actief in een markt die voor forse uitdagingen staat.

  • Domeinkennis kampioen binnen de eerstelijnszorg.

  • Focus op talent- en kennisontwikkeling van haar medewerkers.

  • Overzichtelijke informele organisatie, met sterke team-, marktklantfocus.

  • Duidelijke doelen, duidelijke wederzijdse verwachtingen en faire beloning staan centraal.

Software Architect Farmacie

Front-end Ontwikkelaar

HR Stage

Test Specialist EHealth

Manager Research & Development

Stagiair(e) User Experience Design

Customer Care Technisch Specialist Farmacie

Test Specialist Huisartsenzorg

Medior Java Developer Huisartsenzorg

Test Specialist Farmacie

Customer Care Specialist Farmacie

Customer Care Specialist Huisartsenzorg

Java Developer eHealth

Javascript Developer eHealth

Junior Java Developer Farmacie

Stagiaires & Afstudeerders

16 Vacatures gevonden
" Wil je graag werken met je hoofd in de ICT en je hart in de zorg? Reageer dan op onze openstaande vacature(s) of stuur ons een open sollicitatie.
Nienke-Verkade
Nienke Verkade HR-medewerker
Download ""