Hand vliegtuigje

Werken bij PharmaPartners

Met je hoofd in de ICT en je hart in de zorg
PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten, geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties en patiënten. Samenwerken is de basis van het bedrijf en waardecreatie voor de klanten staat volledig centraal bij de ontwikkeling van haar IT-oplossingen.

Met innovatieve ontwikkelingen dragen de PharmaPartners collega’s bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg. PharmaPartners maakt deel uit van Total Specific Solutions, het Europese onderdeel van het wereldwijd opererende Constellation Software Incorporated (CSI). Met 85.000 klanten verdeeld over 100 landen is CSI een wereldwijde aanbieder van enterprise software oplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. Bij PharmaPartners maak jij het verschil in de wereld van de mensgerichte zorg-IT.

Medewerkers zijn trots om bij PharmaPartners te werken. Deze trots is bevestigd door het Computable ‘Beste werkgever 2016’ waar PharmaPartners een tweede plaats heeft behaald.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantie-uitkering, een uitstekend pensioen, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra vrije dagen te kopen. Ook je persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom hebben wij een opleidingsbudget voor individuele trainingen, coaching, e-learning en maatwerk trainingen. Niet alleen voor je persoonlijke ontwikkeling maar ook voor team ontwikkelingen. Je werkt met de nieuwste technologieën in een omgeving waar veel ruimte is voor vernieuwing. Daarnaast bieden we voldoende mogelijkheden tot zelfontplooiing in de vorm van coaching en opleiding.

Kernwaarden

Ruim 200 medewerkers binnen PharmaPartners en 1800 binnen Total Specific Solutions denken en werken volgens gezamenlijke kernwaarden.

Toegewijd

Wij zijn volledig gecommitteerd aan het gewenste resultaat. Onze toewijding laat zien dat wij ons op een duurzame wijze verbinden met onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel. Deze ‘whatever it takes’- mentaliteit zorgt er voor dat wij alleen genoegen nemen met ‘best in class’-oplossingen voor de klant.

Ondernemend

Onze grote betrokkenheid bij de klant en bij de wereld waarbinnen onze klant opereert, maakt dat we oplossingen ontwikkelen voor nu, maar ook voor straks. We geven antwoord op (nog) niet-gestelde vragen. Zijn pro-actief, nemen initiatief en onderscheiden ons op basis van kennis en resultaten. Het ondernemerschap kenmerkt zich verder door een relatiegerichte houding, doorzettingsvermogen en pragmatisme.

Vooruitstrevend

We weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. Kennis zien we als de basis voor toekomstig succes. Daarom houden we ons vizier gericht op de toekomst en zijn we altijd voorbereid op ‘the next big thing’. Zo helpen we onze klanten bij hun ambities om in te spelen op de wensen en behoeften van hun klanten.

Herken je jezelf in deze waarden? Reageer dan op onze eventuele openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Meer over ons
  • Een bedrijf met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing met focus op groei.

  • Actief in een markt die voor forse uitdagingen staat.

  • Domeinkennis kampioen binnen de eerstelijnszorg.

  • Focus op talent- en kennisontwikkeling van haar medewerkers.

  • Overzichtelijke informele organisatie, met sterke team-, marktklantfocus.

  • Duidelijke doelen, duidelijke wederzijdse verwachtingen en faire beloning staan centraal.

Data Protection Officer

Product Owner/ Business analist Farmacie

Customer Care Technisch Specialist Farmacie

Test Specialist Huisartsenzorg

Medior Java Developer Huisartsenzorg

Test Specialist Farmacie

Customer Care Specialist Farmacie

Customer Care Specialist Huisartsenzorg

Medior Back-end Developer eHealth

Medior Front-end Developer eHealth

Junior Java Developer Farmacie

Stagiaires & Afstudeerders

12 Vacatures gevonden
" Wil je graag werken met je hoofd in de ICT en je hart in de zorg? Reageer dan op onze openstaande vacature(s) of stuur ons een open sollicitatie.
Nienke-Verkade
Nienke Verkade HR-medewerker
Download ""