Deel op:

Online Basistraining Medicom | 16 januari 2024 VOL

PharmaPartners Huisartsenzorg biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich in de mogelijkheden die Medicom biedt. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Inhoud
Deze training behandelt de basiskennis die nodig is om de dagelijkse werkzaamheden in Medicom uit te voeren. Er wordt kennisgemaakt met Medicom, daarnaast worden onderwerpen als patiëntbeheer, SOEP-registratie, het diagnostisch dossier en het voorschrijven van medicatie behandeld. De Medicom basistraining is bedoeld voor huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners die gaan starten met Medicom.

Na deze training bent u in staat om:

  • Te werken met de Medicom agenda.
  • Een consult te verwerken in het journaal.
  • Verwijzingen te maken.
  • Medicatie voor te schrijven.

U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training. De training heeft een duur van ca. 2 uur.

Kosten
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 125,- exclusief BTW per deelnemer, per training.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u uw praktijk aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor deelname.

Download ""