Digitaal Recept Samenwerkende Apotheken

Verlaag de werkdruk en krijg meer focus door slim samen te werken met collega-apothekers
De module Digitaal Recept Samenwerkende Apotheken is een uitbreiding op de bestaande module Digitaal Recept. Met deze module kunt u slim samenwerken met apotheken binnen uw cluster. Ook kunt u met meer focus werken, dankzij de mogelijkheid om recepten kenmerken te geven.

Verwerk recepten van collega-apothekers zonder in- en uitloggen

Dat apotheken samenwerken is niet nieuw. Maar nu kunnen apotheken met de module Digitaal Recept Samenwerkende Apotheken extra slim samenwerken. Met Digitaal Recept Samenwerkende Apotheken is het mogelijk dat apotheken die in hetzelfde cluster zitten met elkaar kunnen samenwerken. Binnen die groep én binnen uw eigen account is het mogelijk elkaars recepten in te zien en te verwerken. Uiteraard alleen als dat past binnen regels, zoals privacyregels . Het verwerken gebeurt namens de andere apotheek. U hoeft hiervoor niet meer apart in- en uit te loggen. Zo verlaagt u bij elkaar de werkdruk op piekmomenten.

Zorg voor meer focus

Met de module Digitaal Recept Samenwerkende Apotheken kunt u recepten een kenmerk geven. Die kenmerken kunnen op verzoek ingesteld worden op basis van de wensen die er zijn. Zo is er meteen focus binnen de stroom aan recepten die dagelijks binnenkomt. De kenmerken krijgen op de achtergrond een bepaalde prioriteit. Op basis van die prioriteiten kunt u de recepten sorteren. Ook is het mogelijk te filteren op kenmerken.

Het toekennen van een kenmerk gebeurt op twee manieren: handmatig en automatisch. Handmatig kan de apotheker of assistent zelf doen. Als het automatisch gaat, dan worden er zoekwoorden gekoppeld aan het receptkenmerk. Komt dat zoekwoord in een tekstveld van een recept voor, dan voegt Pharmacom automatisch het kenmerk toe aan de receptregel.

  • Makkelijk samenwerken met collega-apothekers
  • Minder werkdruk
  • Meer focus

Lees meer over de module

Bent u benieuwd naar wat uw collega’s van de module vinden? Lees dan eens een klantverhaal van De Zuider Service Apotheken in regio Arnhem.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het de module Digitaal Recept Samenwerkende Apotheken? Dan kunt u deze stellen via onderstaande button.

Stel uw vraag direct!
Download ""