Pharmalytics

Verbeter uw bedrijfsprestaties met behulp van actuele rapportages en grafische dashboards in de module Pharmalytics
De module Pharmalytics stelt automatisch bijgewerkte, actuele rapportages voor u samen; overzichtelijk gepresenteerd in grafische dashboards. De rapportages zijn aangesloten op de brondata van uw systemen, zoals Pharmacom. Zo voorziet de module u van tactische en strategische stuurinformatie om de prestaties van uw apotheek verbeteren.

Met Pharmalytics krijgt u inzicht in uw apotheek via dashboards en rapporten. Denk aan omzet- en verstrekkingsgegevens, voorraadstanden en de status van contractafspraken met zorgverzekeraars. Met deze tactische en strategische stuurinformatie in Pharmalytics kunt u de prestaties van uw apotheek verbeteren.
Pharmalytics is een rapportageomgeving in de datavisualisatietool Tableau. De omgeving wordt gevoed met data uit Pharmacom. Apothekers die Pharmacom gebruiken krijgen met een Pharmalytics-abonnement toegang tot diverse rapportages.

Direct aangesloten op brongegevens

Elke ochtend stelt Pharmalytics bijgewerkte, actuele rapportages voor u samen; overzichtelijk gepresenteerd in grafische dashboards. De rapportages zijn direct aangesloten op de brondata van uw systemen. Daardoor beschikt u overal en altijd over dezelfde gegevens.

U ziet in een oogopslag hoe uw apotheek ervoor staat dankzij handige grafieken en diagrammen. Bijvoorbeeld op het gebied van verstrekte recepturen, omzet, voorraad en medicatiebegeleiding. Vanuit de datavisualisaties kunt u doorklikken naar gedetailleerde gegevens, zoals receptnummers.

Invloed op prestaties en rapportages

Met de informatie uit Pharmalytics kunt u meer invloed uitoefenen op de prestaties van uw apotheek. Bovendien blijft de module volop in ontwikkeling. Iedere twee maanden voegt PharmaPartners nieuwe rapportages toe aan de omgeving. Zo blijft u voorzien van informatie over actuele onderwerpen, zoals de Wet geneesmiddelenprijzen. Als gebruiker van Pharmalytics denkt u mee over de prioriteit van de nieuw te ontwerpen rapportages. Ook maatwerkrapportages zijn mogelijk, bijvoorbeeld om regionale ontwikkelingen te monitoren.

  • Makkelijk in gebruik
  • Verkrijg actuele inzichten
  • Verbeter de prestaties van uw apotheek

Lees meer over de module

Bent u benieuwd naar wat uw collega-apothekers vinden van deze module? Lees dan het verhaal van Apotheek Pluymaekers, de apotheek die als een van de eerste Pharmalytics uitprobeerde.

Factsheet Pharmalytics

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de module Pharmalytics! Dan kunt u deze stellen via onderstaande button.

Stel uw vraag direct!
Download ""