Integraties Pharmacom

Vanuit één plek werken door de verbindingsmogelijkheden met Pharmacom
Pharmacom is de spil van uw apotheek. Een plek voor digitale samenwerking met uw collega’s en het middelpunt van uw applicatielandschap. Dankzij uitgebreide integratiemogelijkheden wordt het eenvoudiger andere systemen te gebruiken in combinatie met Pharmacom.

Als apotheker krijgt u te maken met steeds meer digitale applicaties en systemen. Door die versnippering loopt u risico het overzicht te verliezen. Wanneer u slimme integraties aanlegt tussen Pharmacom en uw andere systemen, zorgt u voor consistente data en houdt u uw werkzaamheden inzichtelijk en behapbaar.

Verbind uw apotheek met de wereld om u heen

Met ons apotheekinformatiesysteem Pharmacom kiest u voor samenwerking. Niet alleen met andere zorgverleners rondom de patiënt, maar ook met de overige systemen en digitale processen van uw apotheek. Denk aan slimme integraties met eTDR-partijen, T&T-applicaties, Lockers en uw eHealth-oplossing. Zo verbindt u uw apotheek met de wereld om u heen, zonder uw processen te complex te maken.

Standaard- en maatwerkkoppelingen

Met het Pharmacom API-platform kunnen we talloze applicaties integreren met Pharmacom of voeden met data. We hebben al een breed scala aan koppelingen gerealiseerd en geïmplementeerd. Daar kunt u ook van profiteren. Daarnaast kan PharmaPartners nieuwe koppelingen voor u op maat ontwikkelen, zoals integraties met zorginhoudelijke, logistieke en financiële systemen.

Overzicht integratiemogelijkheden Pharmacom

Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke koppelingen tussen uw Pharmacom apotheekinformatiesysteem en andere ondersteunende systemen en applicaties.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de integratiemogelijkheden bij uw apotheek? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de beschikbare standaard- en maatwerkoplossingen! Dan kunt u doen via onderstaande button.

Stel uw vraag direct!
Download ""