Inschrijven
Deel op:

Online basistraining MijnGezondheid.net & MedGemak app voor huisartspraktijken | 20 december 2023

Zijn er medewerkers in uw praktijk die de basiskennis van MijnGezondheid.net en MedGemak missen? PharmaPartners eHealth biedt basistrainingen aan die praktijkmedewerkers ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van ons patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich, gezamenlijk met medewerkers van verschillende praktijken, in de mogelijkheden en de basis functionaliteiten die onze eHealth-oplossingen MijnGezondheid.net en de MedGemak app bieden. Zo leert u van de training en van de ervaring van andere praktijken. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de app MedGemak te halen, om zo de beste zorg aan uw patiënt te leveren.

Inhoud
Deze training behandelt de basiskennis die nodig is om de dagelijkse werkzaamheden in MijnGezondheid.net en de MedGemak app uit te voeren:

  • Basiskennis MijnGezondheid.net en de MedGemak app
  • Patiënten uitnodigen, patiëntflow, vrijgeven medisch dossier
  • Functionaliteiten (afspraak maken, triage, e-consult, labuitslagen delen, medicatie herhalen, zelfmetingen)
  • eHealth promoten onder patiënten

Deze theoretische training duurt 2 uur. In ca. 1,5 uur wordt de theorie behandeld, waarna tijdens het laatste half uur uw vragen beantwoord worden.

Voor wie
Deze basistraining is bedoeld voor (nieuwe) medewerkers van de praktijk (huisartsen, assistenten, praktijkmanagers) die de basiskennis van MijnGezondheid.net en de MedGemak app missen en/of de huidige kennis willen opfrissen of uitbreiden.

U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training.

Let op: er kunnen per training maximaal 20 personen deelnemen. Vol = vol

Let op: deze training is bedoeld voor individuele medewerkers van praktijken, niet voor het gehele team. Mocht u een opfriscursus wensen voor het gehele team van de praktijk, dan kunt u een mail sturen naar ehealth@pharmapartners.nl.

Tarief
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 125,- exclusief btw per deelnemer, per training.
Bij aanmelding gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. U kunt zich na aanmelding niet meer voor de training afmelden. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de basistraining, dan is het wel mogelijk om een naamswijziging door te geven of een alternatieve trainingsdatum te kiezen.

Als er niet genoeg deelnemers zijn, kan het zijn dat we de training annuleren. Hier ontvangt u dan nader bericht over.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u de medewerker van uw praktijk definitief aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier, is uw aanmelding definitief en ontvangt u van ons de factuur voor de training.
Na uw betaling ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor aanvang een e-mail met daarin de persoonlijke link voor deelname aan de online basistraining.

Online basistraining MijnGezondheid.net en MedGemak app

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""