PharmaPartners-404
Inschrijven
Deel op:

Online Training Patiëntenbeheer & Declareren | 7 november 2023

PharmaPartners biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software.  Momenteel wordt een groot deel van de trainingen online aangeboden in de vorm van online sessies vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich samen met uw collega’s in de mogelijkheden die Medicom biedt. Daarnaast is er alle ruimte voor het oefenen van praktische vaardigheden en krijgt u verschillende handvatten mee die u direct kunt toepassen in uw praktijk. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Na deze online training bent u in staat om efficiënt patiëntbeheer/declaratie- en prestatiebeheer toe te passen. Patiëntbeheer/ declaratie- en prestatiebeheer is nodig om er zorg voor te dragen dat verrichtingen en inschrijfvergoedingen op een correctie en juiste wijze gedeclareerd kunnen worden. Zo wordt de kans op afwijzingen van declaraties tot een minimum beperkt. Dit draagt bij aan een optimale uitwisseling van zorginhoudelijke gegevens.

Inhoud
Deze training helpt u bij het beter begrijpen van het declaratieproces in Medicom. Naast dat u het proces voor het declareren van de verrichtingen en inschrijfvergoedingen doorloopt, leert u ook hoe tarieven en declaratieruns ingesteld kunnen worden. Om afwijzingen tot een minimum te beperken worden ook de COV, ION en BSN controles op zowel batch als patiëntniveau getoond.

U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training. De training heeft een duur van ca. 2 uur.

Kosten
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 5 deelnemers. De investering bedraagt € 125,- exclusief BTW per deelnemer, per training.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u uw praktijk aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor deelname.

Aanmelden voor een Online Training | Patiëntenbeheer en Declareren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""