cursus-webinar
Deel op:

Online Training Q-module | 16 april 2024 GEANNULEERD

PharmaPartners Huisartsenzorg biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich in de mogelijkheden die Medicom biedt. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Inhoud
Met behulp van de Q-module leert u de gegevens op een efficiënte wijze uit uw Medicom-systeem te halen. Door middel van kennisoverdracht, voorbeelden en praktische oefeningen wordt de Q-module u eigen gemaakt.

De training wordt digitaal verzorgd. U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training. De training heeft een duur van ca. 3 uur.

Kosten
Alle online trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 125,- exclusief BTW per deelnemer, per training.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u uw praktijk aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor deelname.

Download ""