cursus-webinar
Deel op:

VOL Online Training Q-module | 4 juli 2023

PharmaPartners Huisartsenzorg biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich in de mogelijkheden die Medicom biedt. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

LET OP! Wegens de hoeveelheid aanmeldingen zijn er nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Helaas geeft dit inschrijf formulier niet aan dat de training vol zit. Als het voor komt dat de training vol zit, dan wordt u via een separate mail hiervan op de hoogte gesteld en komt u op de reservelijst te staan. Wanneer u op de reservelijst staat, wordt u door ons benaderd wanneer een plek vrij komt. Hierbij geld het recht op eerste inschrijving.

Inhoud
Met behulp van de Q-module leert u de gegevens op een efficiënte wijze uit uw Medicom-systeem te halen. Door middel van kennisoverdracht, voorbeelden en praktische oefeningen wordt de Q-module u eigen gemaakt.

De training wordt digitaal verzorgd. U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training. De training heeft een duur van ca. 3 uur.

Kosten
Alle online trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 75,- exclusief BTW per deelnemer, per training.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u uw praktijk aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin de link voor deelname.

Download ""