Inschrijven
Deel op:

(VOL) Online verdiepende training MijnGezondheid.net & MedGemak app voor huisartspraktijken | 27 juli 2023

Zijn er medewerkers in uw huisartsenpraktijk die verdiepende kennis wensen over onderdelen van  MijnGezondheid.net en de MedGemak App? PharmaPartners eHealth biedt verdiepende trainingen aan voor praktijkmedewerkers die zorgen voor de optimalisering van het dagelijkse gebruik van ons patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich, gezamenlijk met medewerkers van verschillende praktijken, in de aanvullende mogelijkheden en uitgebreide functionaliteiten die onze eHealth-oplossingen MijnGezondheid.net en de MedGemak app bieden. Zo leert u van de training en van de ervaring van andere praktijken. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de app MedGemak te halen, om zo de beste zorg aan uw patiënten te leveren.

Inhoud
Deze training gaat dieper in op de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Na deze training beschikt u over de aanvullende kennis die nodig is om de dagelijkse werkzaamheden in MijnGezondheid.net en de MedGemak app te optimaliseren.

  • e-Consult; uitleg over de aanvullende mogelijkheden van e-Consult verwerken, berichten sturen naar patiënten en handige tips.
  • Online afspraak maken; het inplannen van een afspraak door de patiënt,  het omgaan met online afspraak maken en de agenda instellingen worden uitgebreid behandeld.
  • Laboratorium berichten delen; hierbij krijgt u uitleg over het verwerken van laboratorium berichten en krijgt u aanvullende tips.
  • Medicatie herhalen.
  • Dossierinzage en wetgeving, waarbij u meer leert over het medisch dossier vrijgeven, welke onderdelen vrijgegeven worden en zelfmetingen.
  • De app MedGemak.
  • Tips & tricks voor het promoten van MijnGezondheid.net in uw praktijk.

Deze theoretische training duurt 2 uur. In ca. 1,5 uur wordt de theorie behandeld, waarna tijdens het laatste half uur uw vragen beantwoord worden.

Voor wie
Deze verdiepende training voor gevorderden is bedoeld voor medewerkers van de praktijk (huisartsen, assistenten, praktijkmanagers) die al over de Basiskennis van MijnGezondheid.net en de MedGemak app beschikken en deze kennis willen uitbreiden en verdiepen.

U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de online training.

Let op: er kunnen per training maximaal 20 personen deelnemen. Vol = vol.

Let op: deze training is bedoeld voor individuele medewerkers van huisartsenpraktijken, niet voor het gehele team. Mocht u een opfriscursus wensen voor het gehele team van de praktijk, dan kunt u een mail sturen naar ehealth@pharmapartners.nl.

Tarief
Alle trainingen vinden doorgang bij minimaal 4 deelnemers. De investering bedraagt € 125,- exclusief btw per deelnemer, per training.
Bij aanmelding gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. U kunt zich na aanmelding niet meer voor de training afmelden. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de training, dan is het wel mogelijk om een naamswijziging door te geven of een alternatieve trainingsdatum te kiezen.

Als er niet genoeg deelnemers zijn, kan het zijn dat we de training annuleren. Hier ontvangt u dan nader bericht over.

Formulier
Door het invullen van het formulier meldt u de medewerker van uw praktijk definitief aan voor een online training van PharmaPartners. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier, is uw aanmelding definitief en ontvangt u van ons de factuur voor de training.
Na uw betaling ontvangt u van ons uiterlijk één dag voor aanvang een e-mail met daarin de persoonlijke link voor deelname aan de online training.

Online Verdiepende Training MijnGezondheid.net en MedGemak app

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""