Deel op:

PharmaPartners toelichting m.b.t. status deelname VIPP Farmacie

VIPP Farmacie staat voor versnelling informatie-uitwisseling patiënt en professional in de openbare farmacie. Het programma, inclusief subsidieregeling, is door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) opgesteld voor openbare apotheken, poliklinische en dienstapotheken. VIPP Farmacie is in nauwe samenhang opgezet met het programma Medicatieoverdracht.

Graag geeft PharmaPartners tijdens dit Webinar een toelichting over de deelname van PharmaPartners aan VIPP Farmacie. Op welk moment gaat PharmaPartners deelnemen aan VIPP Farmacie, wat zijn de afhankelijkheden met de huisartsen, en wat betekent dit voor u als apotheker.

Tijdens de sessie is er voldoende ruimte om deze vragen via de chat te stellen. We proberen zo veel mogelijk vragen live te beantwoorden. Vragen waar we niet aan toe komen in het uur worden later opgepakt en teruggekoppeld. Het is daarom van belang dat u tijdens de sessie uw gegevens juist achterlaat in de chat.

Wij begrijpen dat deze sessie redelijk kort dag is ingepland, mocht u er niet bij aanwezig kunnen zijn, dan kunt u de opname van de sessie later terugvinden op ons klantenportaal mijn.pharmapartners.nl

Schrijf u direct in

Wilt u deelnemen aan de vragensessie? Schrijf u dan hieronder in (klik daarna op Registreren).

 

Download ""