Inschrijven
Deel op:

Webinar Update Plannen en Organiseren | dinsdag 28 februari

PharmaPartners Huisartsenzorg biedt diverse trainingen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze software. Onder begeleiding van een ervaren consultant verdiept u zich in de mogelijkheden die Medicom biedt. Hierdoor bent u na afloop in staat het maximale uit Medicom te halen om zo de beste zorg voor de patiënt te leveren.

Inhoud

Tijdens dit webinar geven wij u graag een update over het project Plannen & Organiseren. Wij geven tijdens de sessie een demo van de nieuwe wijzigingen binnen de Medicom Agenda.

De klantafspraak voor dit jaar luidt als volgt: “We voegen dagindelingen en afspraakinformatie toe aan het afspraakscherm en maken het mogelijk om agendabeheer te wijzigen zonder eerst afspraken te moeten verwijderen. Eind Q1 komen wij (in samenspraak met de gebruikersgroep) met een aanvullende resultaatafspraak over betere ondersteuning van het werkproces.”

We geven u dan ook graag een update waar we nu staan met betrekking tot de aanvullende resultaatafspraak.

Formulier

Door het invullen van het formulier, meldt u zich aan voor dit webinar. Na ontvangst van het door u ingevulde aanmeldformulier, ontvangt u van ons een email met daarin de link voor deelname.

Download ""