Nieuws overzicht
Deel op:

Bekijk nu de nieuwste editie van de PharmaPaper | Zicht op een toekomstbestendig zorglandschap

Enkele weken geleden is de nieuwe editie van de PharmaPaper ”Zicht op een toekomstbestendig zorglandschap” op de mat gevallen bij alle klanten van PharmaPartners. Vanaf vandaag is de PharmaPaper ook online te bekijken.

In 2020 zijn we, extra gedreven door de COVID-19-crisis, samen met alle PharmaPartners klanten in de hoogste versnelling op weg gegaan naar onze gezamenlijke stip op de horizon: slimme ICT die de werkdruk verlaagt, zodat er meer tijd over blijft voor het bieden van de beste zorg. Zelfs en vooral ook in deze bijzondere tijd. Met de onderwerpen op onze roadmap realiseren we de stappen naar meer innovaties en een snellere doorontwikkeling van functionaliteiten en zo naar werkdrukverlagende ICT.

Dit is nooit klaar, wel is de vooruitgang merkbaar. Daarom publiceren we nu de tweede editie van de PharmaPaper. In deze PharmaPaper staan veel voorbeelden van die vooruitgang. Het thema van deze editie is ‘Zicht op een toekomstbestendig zorglandschap’.

Blader onderaan dit artikel door de online editie van de PharmaPaper waarin we onder in gaan op de ontwikkelingen binnen PharmaPartners van het afgelopen jaar. We vertellen meer over onze aankomende en nieuwe modules, stellen een aantal collega’s aan u voor en geven we het woord aan de twee voorzitters van onze raden en commissies.

Veel leesplezier.

Download ""