Mijn gezondheid regelen op hp laptop
Nieuws overzicht
Deel op:

Coronavirus update | PharmaPartners stelt eConsult 3 maanden gratis beschikbaar voor nieuwe gebruikers

Tijdens de coronacrisis zetten huisartsenpraktijken en apotheken alles op alles om patiënten van goede zorg te blijven voorzien en tegelijkertijd verspreiding van het virus tegen te gaan. Consulten en medicijnadviezen vinden zoveel mogelijk, of volledig, op afstand plaats. Dat is een ingrijpende verandering. De module eConsult binnen MijnGezondheid.net (MGn) kan u daarbij goed helpen. Daarom stelt PharmaPartners deze functie voor e-consulten tot 1 juli kosteloos beschikbaar aan alle  Medicom-praktijken en  Pharmacom-apotheken die er nog geen gebruik van maken.

Update 12 mei 2020

Sinds 23 maart boden we gratis de module eConsult aan, waarbij we meer dan 100 klanten versneld hebben aangesloten op MijnGezondheid.net en hebben getraind via meerdere wekelijkse webinars. Vanaf nu is het niet meer mogelijk om aan te melden voor deze gratis module en worden er geen wekelijkse webinars meer gegeven. Uiteraard maakt iedereen die de module reeds aangevraagd heeft tot 1 juli gebruik van deze gratis module.

Hoe kan eConsult helpen?

eConsult is een functie binnen MGn, het digitale patiëntenportaal van PharmaPartners. MGn biedt patiënten onder meer de mogelijkheid tot e-consulten met de huisarts of apotheker. Deze module kan helpen om het aantal telefoontjes naar de praktijk en apotheek terug te dringen. Niet dringende gezondheidsklachten of vragen over medicijnen kunnen via een e-consult op een volstrekt veilige wijze worden afgehandeld. Gebruikt u MGn al een langere tijd? Dan heeft u de extra mogelijkheid om alle bij MGn aangemelde patiënten als groep in één keer digitaal te informeren over corona-maatregelen in de praktijk of apotheek met een push-bericht.

Informeer de patiënten

Het is erg belangrijk om patiënten goed te informeren over de mogelijkheid tot een eConsult. PharmaPartners helpt u graag met de communicatie naar patiënten. We leveren per mail praktische tips en standaard teksten die u direct met uw patiënt kunt delen of op uw website kunt plaatsen.

Na juli

Na 1 juli zet PharmaPartners de module eConsult automatisch voor u uit, tenzij de coronamaatregelen worden verlengd. Uiteraard brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte.

Vragen?

Het eHealth Customer Supportteam staat natuurlijk altijd voor u klaar zoals u dat van hen gewend bent!

We zijn bereikbaar via telefoonnummer: 088 688 880 – optie 1 – MGn. Of stel uw vraag via het klantportaal mijn.pharmapartners.nl.

Sterkte

Voor nu wensen wij u veel sterkte in deze periode. Wij begrijpen dat de coronacrisis veel van uw praktijkvoering vraagt en leven met u mee!

Download ""