Nieuws overzicht
Deel op:

Integratie Huisartsen van Nederland/Klinik binnen MijnGezondheid.net

Klinik binnen MijnGezondheid.net

Het patient flow management systeem met digitale triage op basis van AI van Huisartsen van Nederland (HvNL, leverancier Klinik) is geïntegreerd in het patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGn) van PharmaPartners. Indien de integratie voor de praktijk is geactiveerd, wordt de “HvNL access powered by Klinik” tegel getoond aan de patiënt bij het maken van een afspraak of het sturen van een eConsult. Op het moment dat de patiënt op deze tegel klikt, start in een nieuw tabblad het voor de praktijk ontworpen triageplatform.

De patiënt kan door gebruik van het platform zijn of haar zorgvraag 24/7 indienen. Het algoritme begeleidt de patiënt aan de hand van de voor de klacht relevante triagevragen, zonder dat dit de assistente tijd kost. De zorgvraag van de patiënt komt vervolgens overzichtelijk binnen op het medewerkersplatform, waarna de medewerker de zorgvraag binnen het platform op eenvoudige wijze digitaal (per sms) kan afhandelen zonder de patiënt te hoeven terugbellen.

Aansluiten bij Huisartsen van Nederland (praktijk is nog geen klant bij Huisartsen van Nederland)

Een voorwaarde om met deze module te werken is dat de praktijk al geregistreerd is bij Huisartsen van Nederland. Indien de praktijk nog niet is aangesloten bij Huisartsen van Nederland, kan een praktijk zich aanmelden door de volgende informatie aan te leveren aan info@huisartsenvannederland.nl

  • Naam van de praktijk
  • AGB code van de praktijk
  • Contactpersoon en e-mailadres contactpersoon

HvNL neemt vervolgens contact met u op om de vervolgstappen met u te bespreken. Kijk voor meer informatie ook op www.huisartsenvannederland.nl.

Activeren integratie MijnGezondheid.net (indien praktijk al klant is bij Huisartsen van Nederland)

  • Mail het verzoek tot activatie integratie aan: ehealth@pharmaparters.nl
  • Vermeld in deze mail de naam van de praktijk, de AGB-code van de praktijk, contactpersoon en e-mailadres contactpersoon.
  • De praktijk kan het, na activatie door PharmaPartners, vervolgens zelf aanzetten in het MGn zorgverlenersportaal. Na verzoek tot activatie ontvangt u hier meer informatie over.

Proces en kosten aansluiting bij Huisartsen van Nederland

Na het inventariseren van uw wensen kan HvNL starten met bouwen van het (gepersonaliseerde) platform. Daarnaast draagt HvNL zorg voor het trainen van uw medewerkers voor het gebruik van het medewerkersplatform en levert HvNL marketingmateriaal om uw patiënten te informeren. De doorlooptijd bedraagt gemiddeld 4 weken. U kunt de koppeling vervolgens zelf in het zorgverlenersportaal activeren. Hier krijgt u na oplevering meer informatie over.

De kosten voor een gepersonaliseerd platform en implementatie zijn €1500 excl. BTW. Voor een template platform hanteren wij verschillende tarieven. Voor meer informatie kunt u hier contact over opnemen via: servicedesk@huisartsenvannederland.nl.

De kosten voor de licentie zijn €1 ION. De implementatie en licentiekosten worden, onder voorwaarden, geheel vergoed door CZ onder de prestatie Praktijkdigitalisering.

De licentiekosten worden, onder voorwaarden, geheel vergoed door VGZ onder het addendum digitale slimme triage.

Met de overige zorgverzekeraars zijn wij in gesprek.

Support Huisartsen van Nederland

Indien er (technische) vragen zijn over het systeem, kunt u hiervoor terecht bij de servicedesk van Huisartsen van Nederland: servicedesk@huisartsenvannederland.nl.

Kosten MijnGezondheid.net

Indien u al gebruik maakt van MijnGezondheid.net, zijn de koppelingskosten eenmalig 150 euro excl. BTW. De abonnementskosten bedragen 23,70 euro per FTE per kwartaal, excl. BTW (indien u dit niet al in uw abonnement heeft).

Indien u nog geen gebruik maakt van MijnGezondheid.net en de app MedGemak kunt u mailen naar ehealth@pharmapartners.nl. PharmaPartners maakt graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Support MijnGezondheid.net

Voor functionele vragen over MijnGezondheid.net en de app MedGemak, kunt u terecht bij de support afdeling van PharmaPartners:
T +31 (0)88 6 888 888 -> kies 1 -> kies 1 of dien een melding in via mijn.pharmapartners.nl.

Download ""