Nieuws overzicht
Deel op:

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op het KNMP Najaarscongres

Op 11 oktober 2022 stonden PharmaPartners en Stichting Health Base op het KNMP Najaarscongres. We willen alle aanwezigen graag bedanken voor het bezoeken van de stand. We kijken terug op een geslaagde dag.

Op het congres hebben we veel klanten gesproken en demonstraties gegeven over Pharmacom, MijnGezondheid.net en MedGemak. We demonstreerden onder andere Pharmalytics, Digitaal Recept voor Samenwerkende Apotheken, Medicatiebeoordeling en Pharmacom Track & Trace.

We hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van deze producten en innovaties. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek toch nog vragen hebben over Pharmacom, neem dan contact op met farmacie@pharmapartners.nl. Mocht u vragen hebben over MijnGezondheid.net of MedGemak, neem dan contact op met ehealth@pharmapartners.nl.

Lunchsessie multidisciplinaire eerstelijnszorg rondom hartfalen patiënten

Tijdens de lunch van 12.30 tot 13.30 uur gaven we samen met Stichting Health Base een lezing over de rol van de apotheker bij de multidisciplinaire eerstelijnssamenwerking rondom hartfalen van patiënten. Eric Hiddink, apotheker bij Stichting Health Base, Piet Ooms, apotheker bij De Katwijkse Apotheek en Kirsten Kortekaas, cardioloog in het LUMC, vertelden meer over de koppeling van wearables aan de data-infrastructuur; het project ‘hartfalen zorg aan huis’; en de aanpassingen in Pharmacom en Medicom voor het ontvangen van zelfmeetdata.

Meer informatie?

Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze stand of lunchsessie te bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze producten en innovatieve projecten? Neem dan gerust contact op via farmacie@pharmapartners.nl of schrijf u direct in voor een van onze webinars.

Zien we u volgend jaar weer?

https://vimeo.com/763345877

Download ""