Huisartsenzorg agenda
Nieuws overzicht
Deel op:

Coronavirus update | Maatregelen PharmaPartners agenda

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) houdt PharmaPartners de berichtgeving en ontwikkelingen rondom dit thema nauwlettend in de gaten en volgt daarin de adviezen die vanuit het RIVM en de overheid worden gegeven.  De maatregelen zijn ook gisteren weer aangescherpt tijdens de algemene persconferentie. Hierbij is aangegeven dat de maatregels zeker tot 6 april 2020 van kracht zijn.

Dit heeft directe gevolgen voor de congressen, beurzen, bijeenkomsten, trainingen en cursussen die op korte termijn op de planning staan.  In dit nieuwsbericht delen wij alle updates omtrent de agenda van PharmaPartners met u. 

NedHIS-congres uitgesteld

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19), heeft de NedHIS congrescommissie besloten het NedHIS-congres van 25 maart bij Van der Valk te Vianen te verplaatsen.

De nieuwe datum voor het NedHIS-congres staat voor alsnog op 16 september 2020 en zal na inventarisatie bij de huidige deelnemers definitief gecommuniceerd worden. Wij adviseren u deze datum alvast te reserveren in uw agenda. De locatie en het programma blijven hetzelfde. Meer informatie over het NedHIS-congres en de recente ontwikkelingen vindt u hier.

VeGOM jaarvergadering uitgesteld

De VeGOM jaarvergadering zou plaats vinden tijdens het NedHIS-congres en wordt om dezelfde reden ook uitgesteld. PharmaPartners is voornemens de VeGOM jaarvergadering ook te verplaatsen naar 16 september om zo veel mogelijk Medicom-gebruikers de gelegenheid te geven om bij deze vergadering aanwezig te zijn. Mocht deze datum wijzigen, wordt u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

LHV huisartsendag uitgesteld

De eerste editie van de LHV Huisartsendag wordt verplaatst naar zaterdag 19 september 2020. De LHV geeft alle voorrang aan de continuïteit van huisartsenzorg. In deze drukke tijden zou het zeer onverstandig zijn om een grote groep zorgverleners bij elkaar te brengen. De locatie en het programma blijven hetzelfde. Meer informatie over de LHV Huisartsendag en de recente ontwikkelingen vindt u hier.

Trainingen, cursussen en bijeenkomsten georganiseerd vanuit PharmaPartners

PharmaPartners houdt het advies vanuit de overheid aan wat voor nu tot 6 april 2020 geldig is. Wij houden de berichtgeving en ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten en brengen u op de hoogte wanneer maatregelen worden aangepast. Voor nu betekent dit concreet betekent dit dat bijeenkomsten met meer dan 100 aanwezigen in ieder geval tot april 2020 niet doorgaan.

Ook hebben de richtlijnen effect op de geplande trainingen en cursussen. Trainingen en cursussen bieden we waar mogelijk online aan. Uiteraard stemmen we dit altijd eerst af met de klant en houden we iedereen tijdig op de hoogte. PharmaPartners zorgt daarbij voor een online omgeving waarbij op eenvoudige wijze meegekeken kan worden in de praktijk of apotheek en waarmee klanten in de applicaties mee kunnen kijken.

De versiebijeenkomsten van Pharmacom die in april gepland staan, worden omgezet  naar live vragensessies en video’s. Gebruikers die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen binnenkort een mail met meer informatie.

Bekijk de actuele agenda van PharmaPartners via de website om op de hoogte te blijven van de wijzigingen.

Komende periode houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. Een transparante communicatie is van belang zodat u weet wat u van PharmaPartners kunt verwachten in deze periode.

Download ""