Nieuws overzicht
Deel op:

Coronavirus update | Medicom op een iPad of Android-tablet met MedicomMobile

De huidige situatie omtrent het coronavirus vraagt in veel gevallen om aanpassingen in de werkwijze van de huisartsenpraktijk. Nu de maatregelen verlengd zijn tot en met 28 april 2020 wordt deze aangepaste werkwijze langer doorgezet. Een ingrijpende verandering. Huisartsenpraktijken doen er alles aan om de zorg voor de patiënt zo goed mogelijk te continueren en te voorkomen dat het virus zich verspreidt. Daarnaast zien we ook steeds meer coronaposten ontstaan op andere locaties. Werken vanaf een andere werkplek is dan ook nog nooit zo actueel geweest als op dit moment.

Om u te ondersteunen bij de veranderende manier van werken, kijkt PharmaPartners in deze periode continu mee waar de bestaande software hulp kan bieden in de praktijkvoering tijdens de coronavirus pandemie. Middels dit bericht attenderen we u graag nogmaals op MedicomMobile. Onze mobiele oplossing waarmee u via uw iPad of Android-tablet in Medicom kunt inloggen. Wij denken dat deze module u in de huidige situatie kan helpen tijdens uw werk. Daarom zetten we de informatie hierover nogmaals op een rij.

Wat is MedicomMobile?

MedicomMobile is de mobiele variant van Medicom en maakt het mogelijk om altijd en overal in te loggen op uw Medicom-omgeving, in combinatie met het gebruiksgemak van uw tablet.

Natuurlijk is het wel van belang om ook in dit geval gebruik te maken van een beveiligde verbinding. Om deze beveiligde verbinding op uw tablet in te stellen, moet u een aantal handelingen uitvoeren. Hiervoor hebben wij een handig stappenplan opgesteld, zodat u goed voorbereid aan de slag kunt met Medicom op uw tablet. Het stappenplan voor uw apparaat vindt u hier:

Medicom installeren op uw iPad
Medicom installeren op uw Android- tablet

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen €50,59 per kwartaal per geïnstalleerde MedicomMobile omgeving.

MedicomMobile aanvragen

Wilt u gebruikmaken van MedicomMobile? Vul dan het Aanvraagformulier Diensten Medicom in. Vul uw gegevens in en kies bij ‘Aanvraag voor:’ voor iPad / Android-tablet. Op de volgende pagina kunt u vervolgens aangeven voor hoeveel tablets u MedicomMobile wilt aanvragen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over MedicomMobile? Neem dan gerust contact met ons op via huisartsenzorg@pharmapartners.nl of telefonisch via 088-688 88 88.

Download ""