innovaties-lego
Nieuws overzicht
Deel op:

Meld u nu aan voor de versiebijeenkomsten van eHealth, Pharmacom en Medicom

Eén van de belangrijkste doelstellingen van PharmaPartners is: ontwikkeling van slimme ICT die de werkdruk verlaagt zodat er meer tijd over blijft. Tijd voor zorg. Tijd voor de patiënt. Dat is wat we bij PharmaPartners belangrijk vinden.  

Zoals eerder bekend gemaakt vormen de productvisie, de jaarlijkse klantafspraken die we met onze klanten maken en de roadmap de rode draad voor onze strategie, onze ICT-oplossingen en dienstverlening.

Versiebijeenkomsten 

Een van de klantafspraken dit jaar is dat wij u vier keer per jaar van een nieuwe versie van uw software voorzien. Deze versies worden opgebouwd op basis van ontwikkelingen die u reeds heeft ingezien op de interactieve roadmap.

4 keer per jaar een nieuwe versie | PharmaPartners zet extra ontwikkelteams in om de systemen versneld naar een volgend niveau te tillen. Dit betekent dat u in 2021 minimaal vier keer een nieuwe versie van uw PharmaPartners-informatiesystemen krijgt. Op deze wijze kunnen we voldoen aan de gewenste versnelling van ICT.

Wilt u de onderwerpen op de roadmap nogmaals inzien? Dan kan dat via onderstaande link!

>> klik hier om naar de roadmap op mijn.pharmapartners.nl te gaan 

Online versiebijeenkomsten vanuit de webinar studio

Wij presenteren de ontwikkelen graag aan u tijdens de speciale (online) versiebijeenkomsten die we ook nu weer organiseren vanuit de daarvoor ingerichte webinar studio.

Van 4 november t/m 11 november  vinden de verschillende online versiebijeenkomsten voor eHealth, Pharmacom en Medicom plaats. Bekijk onderstaande planning en schrijf u direct in voor één van de versiebijeenkomsten.

Versiebijeenkomsten eHealth | voor de apotheek; donderdag 4 november van 15.00 tot 16.30 uur en voor de huisartsenpraktijk; donderdag 11 november van 15.00 tot 16.00 uur 

Donderdag 4 en donderdag 11 november vinden de online versiebijeenkomsten over de verschillende eHealth onderwerpen plaats. Deze keer organiseren we een speciale losse sessie over de onderwerpen voor de huisartsenpraktijk en wordt de sessie voor de onderwerpen die raakvlak hebben met de apotheek toegevoegd aan de versiebijeenkomst voor Pharmacom. De onderwerpen die besproken zullen worden tijdens deze sessies zijn nog niet definitief bekend. Daarom vragen wij u om de eventpagina voor de Pharmacom sessie of de eventpagina voor de eHealth sessie gericht op de huisartsenpraktijk in de gaten te houden voor de definitieve inhoud van de sessies.

Via onderstaande linkjes kunt u zich direct aanmelden voor de sessies!

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst eHealth voor de apotheek 

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst eHealth voor de huisartsenpraktijk 

Versiebijeenkomst Medicom | donderdag 4 november van 12:30 tot 13:30 uur

Het Portfolioteam van de Business Unit Huisartsenzorg houdt zich continu bezig met de doorontwikkeling van Medicom. Op basis van de vooraf bepaalde ontwikkelroadmap voeren we belangrijke ontwikkelingen in bestaande en nieuwe functionaliteiten door. Tijdens de versiebijeenkomst op donderdag 4 november nemen we u mee in de veranderingen en verbeteringen in de aankomende versies van Medicom en de bijbehorende modules. Het definitieve programma wordt op dit moment gevormd. Hou daarom de eventpagina voor de Medicom versiebijeenkomst in de gaten voor het definitieve programma.

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst Medicom 

Versiebijeenkomst Pharmacom | donderdag 4 november van 15:00 tot 16:30 uur (samen met de eHealth onderwerpen voor de apotheek)

Op donderdag 4 november vindt de online versiebijeenkomst over Pharmacom plaats. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een van deze bijeenkomst waarin we u laten zien wat de verbeteringen en veranderingen zijn binnen de volgende versie (versie 520) van Pharmacom. Deze keer worden ook de eHealth specifieke onderwerpen tijdens deze sessie behandeld. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Momenteel zijn we druk bezig om het programma vorm te geven. Hou hiervoor de eventpagina van deze versiebijeenomst in de gaten. 

>> Meld u aan voor de versiebijeenkomst Pharmacom 

Het is tijdens alle sessies mogelijk om direct uw vragen te stellen middels de chatfunctie. Na afloop worden de emailadressen getoond waar verdere vragen naar gestuurd kunnen worden.

Kunt u niet bij de bijeenkomsten aanwezig zijn? Geen probleem. De sessies worden opgenomen en zijn na afloop terug te vinden op het klantportaal.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via mijn.pharmapartners.nl of via ons telefoonnummer 088 688 88 20.

Download ""