Nieuws overzicht
Deel op:

Nieuwe accountmanagers Farmacie

Maak kennis met de nieuwe accountmanagers van Farmacie.

Even voorstellen Agnes Baptist

Agnes zal zich in haar rol als accountmanager richten op klanten en relaties in de regio van Alkmaar, Utrecht en Den Haag en alle apotheken binnen die driehoek.

“Als apothekersassistent en farmaceutisch manager heb ik op detacheringsbasis heel veel apotheken van binnen gezien,” vertelt Agnes. “Ik ben doorgegroeid als Adviseur Zorg binnen verschillende detacheringsbureaus voor apothekersassistenten. Daar was ik verantwoordelijk voor het vinden van opdrachten, het plaatsen van medewerkers en het onderhoud van het klantenbestand, oftewel relatiebeheer.”

Agnes focust zich de komende tijd op het kennismaken met klanten in de regio en het bespreken van lopende projecten. Natuurlijk zal Agnes ook aanwezig zijn bij de regiobijeenkomsten dit najaar; weer een mooi contactmoment.

“Ik kijk uit naar de mogelijkheid om apotheken verder te kunnen helpen met alle mogelijkheden en tools die wij bieden. Zo kunnen we hen verder helpen om nog betere zorg te kunnen leveren!”

Agnes is te bereiken via agnes.baptist@pharmapartners.nl of 06 345 556 05.

 

Even voorstellen Alfred Bisschop

Alfred zal zich in zijn rol als accountmanager richten op klanten en relaties in Groningen, Friesland, Drenthe, een deel van Overijssel, de polders en Noord-Holland-Noord. Met zijn reeds 25 jaar lange ervaring in de farmacie bij onder andere Alliance Healthcare, Contracteerpartij NFZ en TEVA Pharmaceuticals is Alfred geen onbekend gezicht.

“Ik wil een stevige connectie vormen tussen de apotheek en PharmaPartners. Daarin komen mijn ervaring en kennis die ik in de branche heb opgedaan goed van pas; ik weet wat er speelt,” laat Alfred weten als we naar zijn toegevoegde waarde vragen.

“Mijn eerste focus is om te luisteren naar wat er leeft in de apotheek. Daarnaast vind ik het belangrijk om zichtbaar te zijn bij de apotheekteams.” Alfred kijkt met een gezonde dosis energie uit naar een (hernieuwde) kennismaking met de apothekers in zijn rayon.

Hoe slaat ‘Met je hart in de zorg en hoofd in de ICT’ op jou?’ vroegen wij Alfred.

“Door mijn lange ervaring in de farmacie ben ik zeer betrokken bij de huidige ontwikkelingen. Ik weet dat dit geen makkelijke tijden zijn voor de apotheker en zijn/haar team. Met een goed werkend Pharmacom willen we hen helpen om de processen in de apotheek te optimaliseren. Zo blijft er meer tijd voor zorg richting de patiënt over.”

“Ik streef ernaar om met alle klanten een contactmoment te hebben voor het einde van de zomer. En mocht ik toch nog mensen mislopen, er staan voor het najaar diverse regiobijeenkomsten gepland waar ik veel mensen zal ontmoeten.”

Alfred is te bereiken via alfred.bisschop@pharmapartners.nl of 06 34 55 55 36.

Download ""