Nieuws overzicht
Deel op:

Onze collega’s – Veronika Babina | “Geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist heel leuk!”

In januari 2023 werkt Veronika zes jaar bij PharmaPartners. Als Commercieel Medewerker Binnendienst Huisartsenzorg is zij het eerste aanspreekpunt voor klantvragen over offertes, facturen aanvullende modules of maatwerkprojecten. “De zorg heeft mij altijd geïnteresseerd en in deze functie bij PharmaPartners kon ik dit optimaal combineren met mijn financiële achtergrond”, vertelt Veronika.

Vóór Veronika de overstap maakte naar de afdeling Huisartsenzorg, is zij eerst een jaar werkzaam geweest bij de afdeling Farmacie en vervolgens vier jaar bij de afdeling Farmacie Groepen. “Na vier jaar voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Ik was nieuwsgierig naar de werkprocessen aan de kant van de huisartsenzorg en ik deze stap gaf mij de kans om weer nieuwe dingen te leren.”

In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst werkt Veronika met vrijwel alle afdelingen samen. “De samenwerking met de verschillende afdelingen en collega’s zorgt ervoor dat de functie heel breed is en een grote diversiteit aan werkzaamheden met zich meebrengt. Zo ben ik onder meer betrokken bij juridische vraagstukken en marketingcampagnes, maar schakel ik ook met onze ontwikkelafdeling over de technische aspecten van onze applicaties en modules. Daarnaast bieden we als Binnendienst ondersteuning aan de accountmanagers, Customer Care en Professional Services. Door deze afwisseling is geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist heel leuk!”

Binnenkort stapt PharmaPartners over op een nieuw klantsysteem. Veronika kijkt hier erg naar uit: “Met het nieuwe systeem worden onze werkprocessen eenvoudiger. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het contact met de klant en daar doen we het uiteindelijk voor.”

Download ""