Gezondheid fit
Nieuws overzicht
Deel op:

Deelname PharmaPartners aan Bike my Day 2019

Zaterdag 22 juni 2019 vond de derde editie van Bike my Day plaats! Bike my Day is een wielertoertocht waarbij deelnemers zich als team inschrijven om in estafettevorm zoveel mogelijk rondes van 11 kilometer af te leggen binnen 11 uur. Het doel: geld ophalen in de strijd tegen kanker! Een sportieve strijd tussen de teams, maar een gezamenlijke strijd tegen kanker.

Strijd tegen kanker

Het doel van Bike My Day 2019 is om met sponsoring en giften zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Stichting Matchis. Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen.

Deze transplantatie is voor patiënten noodzakelijk om te kunnen overleven. Als er geen geschikte donor gevonden wordt, is de kans groot dat ze overlijden.

Het doel: geld ophalen in de strijd tegen kanker! Een sportieve strijd tussen de teams, maar een gezamenlijke strijd tegen kanker.

Deelname PharmaPartners

PharmaPartners werd gevraagd door één van de organisatoren van het evenement, Joeri Beek (oud-lid van de Commissie Applicatiebeheer Pharmacom en apotheker van Service Apotheek Nistelrode), om deel te nemen met een team aan deze bijzondere wielertoertocht. Het team van PharmaPartners bestond uit vijf deelnemers: Learth Overmans, Alexander van Balen, Dennis Riebeek, Niek Westenberg en Anne-Marie Broekhuisen. In totaal heeft het team 26 “unieke rondjes gereden” van 11 kilometer in 11 uur tijd. Hiermee hebben we met elkaar €646,- opgehaald.

Eindbedrag

Na vele kilometers op de fiets werd op 22 juni 2019 aan het einde van de dag het totaalbedrag van het evenement Bike my Day bekend gemaakt. Het geweldige bedrag van €57.041,- is door alle deelnemende teams opgehaald. En het bedrag kan nog oplopen tot 1 augustus aanstaande.

Download ""