huisartsenzorg-agenda
Nieuws overzicht
Deel op:

Waar u aan moet denken bij een praktijkwijziging!

Heeft u binnenkort te maken met een wijziging binnen uw praktijk? Houd er dan rekening mee dat u PharmaPartners tijdig informeert. Graag leggen wij uit waarom dit zo belangrijk is.

Praktijkwijziging

Denk bij een praktijkwijziging  aan een praktijksamenvoeging (fusie), praktijksplitsing (dissociatie) of een praktijk beëindiging. In Medicom en bij verschillende externe instanties (KvK, Vektis, etc.) dienen er verschillende aanpassingen doorgevoerd te worden. Dit zijn aanpassingen zoals het overzetten van uw patiënten en het zorg dragen van een goede afhandeling van uw declaraties.

Doorlooptijd

Een praktijkwijziging heeft vanuit PharmaPartners enige voorbereiding nodig. De doorlooptijd hiervoor is gemiddeld drie maanden. Wij adviseren u daarom zo snel mogelijk de wijziging(en) van uw praktijk door te geven.

Wijziging aanmelden

Wilt u een wijziging aanmelden? Of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen?
Vul dan één van onderstaande formulieren in:

Praktijkwijziging binnen de praktijk (klik hier) 
Wanneer er wijzigingen plaatsvinden in een bestaande Medicom-praktijk hebben we vaak te maken met een praktijkovername binnen de praktijk. Denk hierbij aan het vertrekken/wijzigen van een arts of het wijzigen van een praktijk-AGB-code door een samenwerkingsverband of een pensionering. Wanneer u in deze gevallen de twee letterige praktijkcode niet wenst te veranderen spreken we van een praktijkwijziging binnen de praktijk.

Praktijkwijziging buiten de praktijk (klik hier) 
Wanneer er wijzigingen plaatsvinden waarvoor een nieuwe Medicom praktijk aangemaakt dient te worden of wanneer en een samenvoeging van praktijken gewenst is spreken we van een praktijkovername buiten de praktijk.

 

Contact

  • Bent u al klant en heeft u een inhoudelijke vraag? Ga naar het klantportaal, of neem contact op met Customer Support.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""