Innovaties lego
Nieuws overzicht
Deel op:

Wat gaan we doen in 2021? Nieuwe visie en roadmap

Samenwerken voor de beste zorg. PharmaPartners ontwikkelt ICT-oplossingen voor de zorg mét de zorg. Zorgverleners weten zelf het allerbeste welke oplossingen de werkdruk verlagen, zodat zij tijd overhouden voor de beste zorg. 

Zo zijn we dankzij gesprekken met onze klanten over de ontwikkeling van slimme ICT tot een nieuwe productvisie gekomen, met hierin meegenomen de ontwikkelingen in de markt.  

In deze visie verbinden we de belangen van alle eerstelijns zorgverleners en de patiënten aan elkaar en laten we zien waar onze ICT-oplossingen voor staan: samenwerking, meer tijd voor zorg, betere zorg en zorg op maat. 

Hoe ziet dat er concreet uit? 

Onze productvisie vormt de rode draad voor onze strategie, onze ICT-oplossingen en dienstverlening. De visie en de bijbehorende thema’s zijn de basis voor de roadmap en voor de klantafspraken die we jaarlijks met onze klanten maken.  

We houden u gedurende het hele jaar graag op de hoogte van onze voortgang op de roadmap, in de bijbehorende thema’s en klantafspraken. Via de interactieve paginaheeft u altijd de meest actuele en juiste informatie voor handen.  

U bekijkt de interactieve roadmapklantafspraken en ook productvisie via ons klantenportaal mijn.pharmapartners.nl.  

>> klik hier om naar de roadmap op mijn.pharmapartners.nl te gaan 

Daarnaast delen wij de pagina’s met alle gebruikers van PharmaPartnerssoftware in onze maandelijkse nieuwsbrief de PlusPunten en via het infobord in onze applicaties.  

Tip: sla de link naar de interactieve pagina’s op onder uw favorietenWordt de voortgang geüpdatet? Dan zijn deze updates direct voor u beschikbaar als u de link opent. Op deze manier heeft u altijd de juiste en meest actuele informatie. Deze link blijft het gehele jaar hetzelfde.  

Download ""