Visie-missie

Leadership Development Program: Ben jij onze nieuwe leider?

PharmaPartners staat bekend als een ICT-bedrijf met veel ontwikkel- en carrièremogelijkheden. Wij hebben een sterke groeiambitie en zien medewerkers het liefst met ons meegroeien. Managers stromen bij voorkeur vanuit de eigen organisatie door.

Ben jij een van onze nieuwe leiders? Het Leadership Development Program, dat PharmaPartners aanbiedt in samenwerking met United Talent, biedt talentvolle mensen de kans om te ontdekken of ze de ambitie en eigenschappen hebben om een leider te worden. Het is geen cursus uit een boekje, maar een persoonsgerichte training met individuele leerdoelen in een vertrouwde setting van maximaal tien deelnemers.

Elk jaar worden talentvolle kandidaten persoonlijk uitgenodigd voor het Leadership Development Program. Ben jij iemand in wie wij een inspirerend leider zien? Dan volgt een gesprek waarin je samen met een coach je eigen leerdoel mag formuleren.

Over een periode van tien maanden krijg je verschillende trainingen die helemaal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel is om je zelfinzicht te vergroten. Is een leidersrol eigenlijk wel iets voor jou? Waar ligt je kracht? Wat zijn je drijfveren? Hoe zit het met je waarden en normen. En weet jij anderen te verbinden en inspireren tot excellente prestaties?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen werkt Leadership Development onder meer met een creatieve kick-off, intervisies en professionele acteurs om casussen uit de praktijk te oefenen. Verder volg je drie boeiende Masterclasses gericht op de financiële competenties die nodig zijn in een leiderschapsrol,  Vertical Market Software Skills en Human Resource Management.

Het programma wordt afgesloten met een eindgesprek. Ben jij er klaar voor om binnen nu en twee jaar een leidinggevende rol te vervullen? Of wil jij jouw unieke talent liever op een andere manier binnen PharmaPartners ontwikkelen? Beide antwoorden zijn goed!

PharmaPartners biedt ook een Talent Engagement Program, gericht op meer bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie zie ook:

Download ""