Huisartsenzorg-stethoscoop
Nieuws overzicht
Deel op:

Vraag een gratis demo aan en leer meer over de Telefonie-integratie!

PharmaPartners wil iedereen die de module Telefonie-integratie nog niet gebruikt de mogelijkheid geven om hier kennis mee te maken door (gratis) online demo sessies te organiseren. Deze demo sessies zijn bestemd voor iedereen die interesse heeft in Telefonie-integratie en meer wil weten over deze module. Tijdens deze demo sessies wordt er een live demonstratie gegeven van de module en is er volop ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld het gebruik van Telefonie-integratie in de praktijk of het implementatie traject.

Telefonie-integratie in het kort

We frissen uw geheugen even op en geven u graag alvast wat meer informatie over Telefonie-integratie. De Telefonie-integratie van PharmaPartners is de oplossing om uw telefoonverkeer makkelijk en snel te laten verlopen! De opzet is eenvoudig, maar levert verrassend veel tijdwinst op. Samengevat vindt er een herkenning plaats tussen uw telefooncentrale en Medicom-systeem. Zo ziet u de gegevens van de inkomende beller in uw scherm en kunt u vanuit daar direct naar de agenda of het dossier van de patiënt gaan. Andersom kunt u rechtstreeks vanuit het dossier van de patiënt uitgaand bellen.

Wilt u alvast meer weten over de module? Dan kunt u de speciaal ingerichte pagina op de website alvast raadplegen.

>> Meer informatie Telefonie-integratie

Gebruikerservaringen

De beste ervaringen zijn gebruikerservaringen! Klanten die de Telefonie-integratie al gebruiken kunnen het beste toelichten wat het hen oplevert in de praktijk en waarom zij blij zijn met de module.

Kleerekoper en Corsten in Elst werkte als een van de eerste huisartspraktijken met de functie van PharmaPartners voor vlot telefoonverkeer. Zij delen hun ervaringen en de toegevoegde waarde van de Telefonie-integratie in een interessante klantcase.

“Telefoontjes zijn korter; een afspraak is zo gepland”

 >> Naar de klantcase

Aanmelden demo sessies

Wilt u zich aanmelden voor een gratis online demo sessie? Dat kan eenvoudig via het aanmeldformulier op deze pagina. Er wordt na aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om een sessie met u in te plannen!

Download ""