Communicatie blikken
Nieuws overzicht
Deel op:

Ontmoet PharmaPartners op het online KNMP-congres

Tijdens het allereerste online KNMP Voorjaarscongres op 9 maart organiseert PharmaPartners voor de KNMP-leden een eigen satellietsessie. Hierin willen we geïnteresseerden informeren over interessante ontwikkelingen die dit jaar op onze planning staan. De satellietsessie duurt een half uur en vindt plaats voorafgaand aan het reguliere programma van 12.00 tot 13.00 uur.

Het KNMP Voorjaarscongres wordt al jaren goed bezocht door de KNMP-leden en behandelt telkens een interessant thema, dit jaar is dat diabetes. Via het online platform kunnen de deelnemers presentatie/workshops volgen, de virtuele expo bezoeken en in gesprek gaan met anderen via de chatfunctie in de ´koffiecorner´.

Livestream

Afgelopen jaren stond PharmaPartners met een stand op het congres, dat nu dus voor de eerste keer online wordt gehouden. Onze satellietsessie wordt live gestreamd vanuit één van de 4 subzalen in het World Forum in Den Haag en zal te volgen zijn via het online congresplatform.

We behandelen achtereenvolgens kort drie onderwerpen:

  1. Labelcoach en de module Medicatiebeoordeling
  2. Het Patiënt Dashboard
  3. Communicatie met de Patiënt.

Labelkeuze

Om de labelkeuze gemakkelijker te maken, ontwikkelt PharmaPartners de module Labelcoach in Pharmacom. Met Labelcoach verschijnt het labeladvies met alle relevante informatie automatisch en overzichtelijk in één scherm. De module Medicatiebeoordeling geeft nieuwe mogelijkheden om efficiënt en digitaal samen te werken tussen apotheek en huisarts. Met deze volledig geïntegreerde module in Pharmacom en Medicom kunnen de zorgverleners op een eigen moment de werkzaamheden plannen en acties voor elkaar uitzetten en opvolgen.

“Het Patiënt Dashboard leidt tot meer efficiëntie en grotere klanttevredenheid”
Sharon Koeyvoets - Bindels, Business Analist Farmacie

Het Patiënt Dashboard ondersteunt apothekers bij de meest gestelde vragen aan de balie of telefoon. “Cliënten informeren vaak of een recept binnen is, wanneer medicatie kan worden opgehaald en wat de prijs is”, zegt Sharon Koeyvoets – Bindels, Business Analist Farmacie van PharmaPartners. “Die gegevens staan nu verspreid over Pharmacom en dat betekent een hoop zoekwerk. Het Patiënt Dashboard maakt alle zorginhoudelijke en logistieke informatie in één oogopslag zichtbaar. Dat leidt tot meer efficiëntie en een grotere klanttevredenheid.”

Communiceren

Als laatste vertellen we op welke manieren PharmaPartners de apotheek de mogelijkheid biedt om met de patiënt te communiceren. We laten zien met welke ontwikkelingen PharmaPartners bezig is om efficiënter te communiceren met alle patiënten thuis. Met meer en uitgebreidere communicatiemogelijkheden versterkt de band tussen patiënten en apotheek en willen we de farmaceutische zorg dichtbij huis mogelijk maken.

We ontmoeten u graag op 9 maart in onze virtuele stand!

In een half uur praten we geïnteresseerden graag bij over deze ontwikkelingen die het werk van apothekers en huisartsen efficiënter gaan maken en die PharmaPartners dit jaar in gang zal zetten. We ontmoeten u graag op 9 maart in onze virtuele stand.

Inschrijven

Wilt u weten hoe u de labelkeuze gemakkelijker kunt maken en hoe apotheek en huisarts efficiënt en digitaal kunnen samenwerken met de module Medicatiebeoordeling? Bent u benieuwd hoe het Patiënt Dashboard u ondersteunt bij de meeste gestelde vragen aan de balie en welke communicatiemogelijkheden PharmaPartners ontwikkelt? Schrijf u dan uiterlijk 23 februari in voor onze satellietsessie tijdens het KNMP voorjaarscongres via aanmelding@knmp.nl.

Graag tot dan!

Download ""