Vijf goede redenen om te kiezen voor Medicom

Om elke dag de best mogelijke patiëntenzorg te geven is een goed HIS cruciaal. Medicom van PharmaPartners staat sinds 1983 bekend als een hoogwaardig HIS dat huisartsen helpt en ontzorgt. Bijvoorbeeld door snelle en veilige gegevensuitwisseling. Of slimme automatisering van tijdrovende zorg-administratieve taken. Meer weten? Lees hier vijf goede redenen om voor Medicom te kiezen.

1. Soepele gegevensuitwisseling

Soepele en tijdige informatie-uitwisseling verbetert de medicatieveiligheid en kwaliteit van zorg. Medicom verbindt u met zorgverleners binnen en buiten de praktijk. Dat gebeurt geïntegreerd; alle relevante informatie komt steeds in Medicom terug. PharmaPartners biedt ruim 300 koppelingen met andere zorgverleners, meer dan ieder ander HIS. Regionale samenwerking in de eerste lijn wordt daardoor een stuk gemakkelijker.

2. Efficiëntie

De werkdruk in de huisartsenpraktijk is enorm. Door vergaande automatisering neemt Medicom zorg-administratieve taken over. Daarmee vergroot u de efficiëntie en het werkplezier in de praktijk voor alle medewerkers. Zo helpt onze richtlijnondersteuning om de juiste behandelwijze toe te passen en/of patiënten met een verhoogd risico te identificeren. Dat scheelt zoekwerk, verkleint de kans op fouten en er blijft meer tijd over voor de patiënt.

3. Vertrouwd

PharmaPartners bouwt al meer dan veertig jaar zorgsystemen. Medicom geldt als een vertrouwd HIS met een uitstekende reputatie. Veel huisartsen verlenen al jaren goede, kwalitatieve zorg met Medicom. In terugkerend onderzoek van de LHV komt het systeem steevast als beste uit de bus. Met onze Service Level Garantie bieden we 99,5% beschikbaarheid, dat is bovengemiddeld hoog. Kortom: Medicom doet altijd wat u als huisarts vraagt. Performance en stabiliteit is gegarandeerd.

4. Innovatief

PharmaPartners staat niet stil, maar loopt voorop met innovaties die de eerstelijnszorg echt beter maken. In nauw overleg met klanten werken we aan vooruitstrevende ICT-oplossingen in Medicom. Kijk naar MijnGezondheid.net, onze e-health oplossing met nu al meer dan twee miljoen gebruikers. Soms hebben huisartsen ook hele specifieke ontwikkelwensen. In dat geval kunnen we een Special Interest Group (SIG) samenstellen om aan de vraag te voldoen.

5. Zorgvuldig

Patiëntengegevens zijn zeer gevoelig. Voor PharmaPartners behoort voldoen aan wet- en regelgeving tot de basishygiëne. Kiest u voor Medicom, dan is dat ook een keuze voor zorgvuldige ondersteuning en naleving van de nieuwe wet- en regelgeving rond elektronische gegevensuitwisseling en digitale dossiervoering. Voldoen aan nieuwe wetgeving beschouwen we niet alleen als ‘moetje’, maar ook als een kans om patiënten op een veilige manier te betrekken bij hun eigen zorgproces.

Contact

  • Bent u al klant en heeft u een inhoudelijke vraag? Ga naar het klantportaal, of neem contact op met Customer Support.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download ""